En sista uppdatering

Hej alla
Vad kul att se att folk har kommenterat även när jag inte har skrivit.
Jag avvecklade oavsiktligt bloggandet i och med att "det riktiga" livet tog över mer och mer, dvs att jag jobbade etc och hann inte riktigt ta hand om bloggen.
Så jag är ledsen över att ni inte har fått några uppdateringar eller svar på kommentarer.
Jag kollade igenom vad jag har skrivit här och jag känner att det är ganska bra och översiktlig information om den första tiden efter en näsoperation. Så jag tror inte att ni behöver mina inlägg mer, utan det mesta finns som sagt i bloggen.
Men en uppdatering efter 2 år då :)
Jag mår jättebra med min näsa. Jag har varit på återbesök hos kirurgen och allt såg fint ut. Ville jag korrigera lite, vilket jag funderade lätt på att göra (t ex ta in nästippen ytterligare och slipa ner näsbenet lite till) så skulle det ha kostat 8000 kr. Men jag bestämde mig för att låta bli då jag mår bra i näsan som jag har nu.
Mitt självförtroende är avsevärt bättre än innan operationen, jag vågar ha uppsatt hår, oroar mig inte över vilka vinklar jag fotas eller syns i. Det kan också ha med mognad att göra ;)
Jag har inte haft några problem med näsan. Jag har en liten, liten knöl på näsbenet som inte stör mig. Jag har ganska lätt att få en rynka på ena näsvingen som jag t ex snyter mig mkt, men det är inte heller ngt som stör mig. Min kroniska rinit har såklart inte försvunnit men jag skulle bedömma att jag har lite lättare att andas genom näsan än innan operation och är inte fullt lika snorig/snuvig.
Överlag är jag väldigt nöjd med det här beslutet och med resultatet!
Jag önskar er allt det bästa i världen och lycka till med era operationer, om ni bestämmer er för att genomgå dem!
Massor av kramar
"Snoken" ;)

RSS 2.0