Dag 2 - Blåmärken och doktorn har ringt

På bara ett par timmar hade det dykt upp ordentliga blåmärken kring ögonen. Sen ringde doktorn och frågade hur allt var. Han förklarade att det var helt normalt att det blödde ur näsan, det är tydligen mycket gammal sekret och sånt. På måndag kväll tar vi bort tamponaderna hemma och i mitten av veckan ringer doktorn så kan vi bestämma en tid då han ska ta bort gipset.


Kommentarer
Postat av: BRUNETTBLOGGEN

jag vill göra den mindre :)

2010-03-27 @ 20:18:40
URL: http://brunettbloggen.se
Postat av: Emil R

Ska försöka göra en lång historia kort, när jag var liten blödde jag mycket näsblod och skulle på grund utav det bränna ett blodkärl i näsan. Får istället ett hål i näsväggen vilket får min näsa att sjunka ihop. För att fixa detta så skulle dom lägga in en plastskena längs näsryggen som skulle hålla upp näsan, said and done. Problemet var dock att denna plastbiten skulle sticka ut genom huden där dom la snittet 2 veckor senare. Gjorde om det under lokalbedövning (detta gjorde dock fruktansvärt ont då lokalbedövningen inte hade tagit ordentligt). Tro det eller ej så hände samma sak igen två veckor senare. Gjorde en sista operation sövd och nu så är plastbiten på sin plats och huden har läkt ihop.Jag har både läst och tittat på många näsoperationsbloggar på nätet, youtube etc. och de flesta beskriver det som att det är minimal smärta och det kan man lindra med typ, en ipren?Det jag tyckte var jobbigast var dock svullnaden, kände mig rejält förkyld första veckan och hela näsan var full med torkat blod hehe...

2010-03-27 @ 20:43:09
URL: http://emejl.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur mkt kommer det att kosta om man bara vill hyvla pucklet på näsryggen ?

2010-03-27 @ 21:06:10
Postat av: Nyopererad / Näsplastikbloggen

Det beror på vilken klinik du går till, men min operation som ändå var en ganska omfattande nästippsplastik och även inkluderade en hyvling av näsryggen kostade 30 000 kr.

2010-03-27 @ 21:25:45
URL: http://nasoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0