Dag 3 - Har jag fått en uppnäsa?

Börjar sakta med säkert inse att jag ju har en uppnäsa på dessa bilder. En ganska rejäl sådan också! Jag bad om att få nästippen höjd så att den inte skulle se så hängig ut, men en uppnäsa ville jag inte riktigt ha. Inte så mkt jag kan göra just nu, vi märker ju hur det ser ut när gipset är borta och sen när svullnaden börjat avta och allt.

Kommentarer
Postat av: malin

hejhej :) vad kostar det ungefär, och hur gammal är du? för en sida jag läste på stod det att man skulle vara 20 för då var kroppen färdigväxt typ...

2010-03-28 @ 20:20:29
URL: http://malinpetterzzon.blogg.se/
Postat av: Sara

Hejsan igen!

Jag funderar på charles randqvist, p.o haraldsson, kjell-ove sällström, samt att åka till Polen genom medicatravel. Men drömmen är iran, deras kirurger gör mina drömnäsor. Lite rörigt alltså, haha! Men har nog bestämt mig för Sverige ändå. Mina föräldrar är så emot detta du anar inte, så att åka till Iran eller liknande är helt, HELT uteslutet för dom. :(

Fan va nice att du får stöd. Din näsa(före) är otroligt subtil gentemot min, och ändå tycker dom jag är ytlig och överdriver.



Vad bra du tajmat med operationen, jag tror inte de kommer bli en stor grej när du är tillbaka:). Många säger ju att man inte riktigt kan se när folk opererat näsan, utan istället bara tycker helhetsintrycket är annorlunda och finare. .



priset du betalade var ändå helt okej, din klinik har vad jag tror och uppfattat det som, rätt bra rykte och så också . Har inte hört några katastrofhistorier därifrån..



Mina vänner vet inte om att jag gjort en operation. Sjukt nog. Har sagt att jag börjat på ett nytt p-piller och de är så avundsjuka haha. Egentligen känns det lite hemskt att ljuga, men jag ville helt enkelt inte gå ut med det. Kanske att jag gör det efter min andra operation, då dom nog helt enkelt kommer bli för uppenbart stora. Nu är dom bara en normal C, stor B.



Följer med spänning din blogg.

Men jag förstår inte riktigt, jag tycker inte din näsa ser uppåt-aktig ut?

tamponaderna kanske hjälper till att trycka upp tippen lite ??



kram



2010-03-28 @ 22:41:31
URL: http://plastikfantastic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0