Förberedelserna - att välja kirurg

När jag väl bestämde mig för att det hade blivit läge för näskirurgi var den stora frågan - Vilken kirurg ska jag välja? Jag googlade runt och hade mig ett bra tag, vill minnas att t ex Jonas Röjdmark och Charles Randquist dök upp frekvent på nätet.

Jag ställde mig tveksam till deras kliniker (Akademikliniken resp. Victoriakliniken) eftersom jag också ville fixa andningen genom att göra en funktionell operation i samma veva som den estetiska, och de sa nej direkt. De menade att jag måste göra dessa operationer separat, vilket fick mig att tro att de helt enkelt bara fegade ur för att de inte ville ta på sig ansvaret om de strulade till min andning ytterligare. Jag menar, hur svårt kan det vara att rätta till skiljeväggen eller ta bort ett par polyper när du ändå ska knäcka någons näsben?

Sen såg jag en gammal väns bild på Facebook och efter mycket klurande insåg jag att hon hade opererat näsan! Och det var hur snyggt som helst! Jag frågade henne om kirurgen och allt annat som jag undrade och hon svarade att en kirurg på Sophiahemmet hade opererat henne och många av hennes släktningar och deras näsor så helt naturliga ut. På grund av personuppgiftslagen skriver jag inte ut hans namn, men skicka ett mail till nasoperation@hotmail.com.

Jag hade stött på även denne kirurg i mina sökningar på nätet, men avskräckts något då han inte verkade vara ren plastikkirurg utan öron-näsa-hals-specialist. Men han hade meriter, absolut, och om min vän och hennes släkt var nöjd med honom - då var han värd att satsa på.

Jag skriver om min konsultation med honom i nästa inlägg.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej! hittade dig via kissies kommentarfält. jag ska operera mig hos jonas röjdmark i maj! ska ta och läsa igenom dina inlägg så jag vet vad som väntar mig. :)

2010-03-27 @ 20:21:59
URL: http://looseyourblues.blogg.se/
Postat av: Ella

AKTA DIG FÖR RANDQVIST VAD DU ÄN GÖR!!

2010-10-05 @ 21:14:44
Postat av: Mickan

Håller med Ella, Viktoria kliniken är INGEN bra klinik och personalen struntar i dig så bra att du gick till en annan kiurg

Kram

2011-02-14 @ 19:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0