Förresten!

Alla svar på frågor svarar jag på i den blogg som frågeställaren har angett (om det finns en sådan, annars svarar jag i kommentatorsfältet) så vill ni veta svaret redan nu kan ni gå in på bloggen i fråga och titta där. Jag lägger upp en FAQ såsmåningom dock, förmodligen i mitten av veckan beroende på om jag har fått många frågor.

Kommentarer
Postat av: malin

okok, jag har skit många frågor xD hur länge kommer det ta innan näsan är läkt? och när du var och pratade med läkaren första gången, vad pratade ni om då? alltså beskrev du hur du ville ha näsan och han sa vad han tyckte osv? mvh/malin

2010-03-29 @ 00:18:40
URL: http://malinpetterzzon.blogg.se/
Postat av: Jenilita

Hej! Va bra att du har en sån här blogg! Jag ska också operera näsan snart även jag ska göra en upphöjning och göra den smalare så det ska bli kul o se ditt resultat! Jag har varit på den första konsultationen och dom har tagit bilderna, du fick ju sen fantombilderna mailade till dig men det får ine jag, jag ska dit och få titta på dom den 30 mars då får jag också veta datumet för operationen. Tack för att du gjort en så bra blogg för oss som vill operera oss!Bamsekramar!

2010-03-29 @ 01:05:34
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Anonym

Jaså, mest jobbar efter specifika modeller.. Hm, men den specifika typen jag mest sett därifrån.. tkr jag iaf är grymt snygg. gillar den looken med lite skidbacksnäseaktig- lätt roterad uppåt nästipp(väldigt lite dock) . Vad tycker du om den? Tror du den är rimlig att få till av svenska kirurger också?Gillar dina föräldrars inställning!:) Visst är det skönt att dom tycker jag duger som jag är, men dom är liksom för mycket. Typ lite gammalmodiga och överdrivet oroliga. Inte alls öppen för mina tankar, utan tror att det har med psyket att göra och att jag först måste ta itu med mina psykiska problem innan jag opererar näsan typ! :/Tack för tipset på hennes blogg! Tycker hennes näsa ser jättefin ut :) svinkul att läsa om andra näsoperationer, inte så många men några få dyker upp ibland. tipsa gärna igen om du hittar fler ;)Jag tycker också ditt resultat ser lovande ut!

håll ut nu bara! haha. När var det nu gipset åker av?

kram

2010-03-29 @ 01:29:44
URL: http://plastikfantastic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0